Seminee clasice

Seminee clasice

Stilul clasic reprezinta o estetica care nu se demodeaza si se potriveste in orice interior.

Stilul arhitectural clasic reprezinta miscarea aparuta in arhitectura si pictura la mijlocul secolului al XVII-lea, ca raspuns asupra stilul Baroc sau Rococo. Aceste stiluri erau considerate ca fiind dominante la vremea respectiva.

Ca un ideal al armoniei arhitecturale, stilul clasic s-a raspandit foarte rapid in Franta, Anglia si Rusia, si apoi a cuprins intreaga Europa, devenind stilul predominant pentru multe secole.

Semineele sau partile decorative al semineelor au fost si ele influentate, mai ales in Franta si Anglia, acolo unde ramele clasice si cele sculptate infrumusetau semineele din castelele si conacele din acea perioada.

Semineele clasice au darul de a aduna in jurul structurilor robuste viata oricarei case si in general se caracaterizeaza printr-un cadru in linii drepte sau ornamente sculptate. Acest cadru (sau rama) cu elemente solide, pe care infloresc detalii atent definite, este gandit sa atraga atentia imediat si rafineaza aerul cu detalii trasate adanc.

Semineele clasice pot fi realizate din calcar, marmura sau granit si au dimensiuni care se afla in perfecta armonie cu focarul semineeului.

Sunt amplasate de cele mai multe ori central, pe un perete, dar colectia de seminee clasice are si modele de colt, cu la fel de multa personalitate. Design-ul cuceritor si materialele de calitate folosite vor face grea orice alegere, dar oricare dintre modelele noastre de seminee clasice va garanta nota de stil pe care o castiga fiecare casa ce integreaza un semineu clasic.

Afisez 1 - 32 din 35 de rezultate