Calitate la superlativ pentru cei mai exigenti clienti

Seminee de Vis aduce in Romania cunostintele si experienta acumulata in timp de catre unii dintre cei mai buni specialisti din lume in domeniul semineelor.

Suntem onorati sa fim distribuitorul oficial in Romania a unor dintre cele mai cunoscute branduri din Europa: Spartherm (Germania) -un nume recunoscut in toata Europa in domeniul semineelor, Jotul (Norvegia)   -unul dintre cei mai vechi producatori de sobe si seminee din lume, DRU (Olanda) -unul din liderii mondiali in productia de seminee pe gaz.

Spartherm - Germania

Brandul Spartherm este cunoscut pentru inovatii si solutii estetice de multi ani, devenind un trendsetter cu foarte multe produse copiate in lume.

Jotul - Norvegia

Jøtul este unul dintre cei mai vechi producatori de sobe si seminee din lume. Bazandu-se pe cunoscuta traditie norvegiana, au combinat mestesugul cu arta combaterii frigului de mai bine de 160 de ani. Acesta este fundalul pentru pozitia Jøtul ca un lider de piata si alegerea naturala pentru clientii exigenti din intreaga lume.

DRU - Olanda

Brandul DRU este renumit in intreaga Europa pentru focarele pe gaz contemporane si tehnologia inovatoare in domeniul seminelor.
Motto-ul DRU este „proiectat sa fie diferit”, ce reflecta design-urile distinctive ale semineelor  si a tehnologiei inovatoare din spatele tuturor produselor sale.