Seminee rustice

Seminee rustice

Rustic inseamna istorie,traditie,apropierea de natura.

Semineul rustic provine direct din lunga traditie a caselor noastre de la tara, unde focul avea o importanta foarte mare pentru incalzire si aminteste cel mai bine esenta focului domesticit de om. Cand discutam de seminee rustice, mintea noastra fuge imediat la cabane din lemn, unde ne imaginam seminee masive din piatra, caramida si lemn si care au rolul de incalzi toata casa. Pentru cei care doresc sa recreze aceasta atmosfera in interiorul casei, un semineu rustic este solutia ideala: materiale rustice cu culori calde se combina pentru a da nastere unui semineu care atrage toata atentia celor care locuiesc sau viziteaza camera unde acesta este amplasat.Langa un semineu rustic, povestile prind viata mai usor si sentimentul de siguranta domneste.

Constructia semineelor in stil rustic necesita o deosibita atentie in alegerea materialelor. Pentru a putea reda, cu adevarat, sentimentul pe care un astfel de semineu il ofera, este esential sa folosim materiale naturala precum lemn masiv, piatra de rau, granit, calcar sau marmura.Imbinate cu maiestrie, aceste elemente naturale imprima intregii locuinte eleganta, confort si simplitate. In functie de cerintele arhitecturale, semineele pot fi construite cu hote de acumulare din samota sau caramida si pot fi chituite cu lut si alte materiale speciale.

In functie de locuinta dumneavoastra, aceste seminee se pot construi in orice forma si dimensiune.Pentru ca semineul sa ramana o structura de mare importanta in caminul dumneavoastra, alegerea fisisajelor de calitate este esentiala.

Afisez toate cele 21 de rezultate