Contacteaza-ne

Pentru a ne contacta poti folosi datele de contact de mai jos

Locatiile noastre

Telefon

E-mail

SC STELCOTECH SRL
Showroom BACAU:  Str. Arcadie Septilici nr 5
Showroom IASI:  Str.Crangului nr 9A, Miroslava

Formular de contact

  Sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

  Fa-ne o vizita

  Addresa:

  Arcadie Septilici 5, Bacau

  Pentru siguranta noastra si a clientilor nostri am descis ca in aceasta perioada sa inchidem showroom-urile noastre de prezentare.

  In continuare vom face livrari in toata tara, furnizorii nostri din Germania, Danemarca , Norvegia precum si din alte tari ne-au asigurat ca deocamdata productia lor continua in regim normal pana la noi reglementari .

  Seminee de Vis , impreuna cu furnizorii nostri , va pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitatie si in cele mai bune conditii comerciale .

  Pentru a beneficia de ele mai bune preturi la cele mai bune produse verificati PROMOTIILE

  Pentru comenzi va stam la dispozitie la unul dintre telefoanele: +4 0756 163 444 ; 0753.483.990 ; 0748.683.466

  Montajele pot fi asigurate de catre specialistii nostrii doar cand acest lucru se va putea face in conditii de maxima siguranta atat pentru noi cat si pentru clientii nostri.

  In aceasta perioada vom cauta sa furnizam multe produse care pot fi montate cu usurinta chiar de catre beneficiari (vezi Seminee-soba Seminee nemtestiSeminee norvegieneSeminee cu bioetanol )

  Reprezentante in orasele Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Tg. Mures, Brasov, Bistrita-Nasaud ,Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Piatra Neamt si Suceava.