Semineele reprezinta piesele de atractie ale locuintelor, deoarece acestea se monteaza in locurile cele mai importante din livinguri, ocupand locurile de interes principal pentru intreaga constructie. Finisajul exterior al acestor seminee se prezinta sub toate variantele care multumesc cele mai variate exigente: seminee clasice (linii simple, multa piatra masiva), seminee rustice (piatra cioplita, caramida, lemn), semineu modern (linii simple).

Pe langa aceste aspecte, ramane nealterata fascinatia flacarilor care tasnesc dintre lemnele asezate in seminee, trosnitul lemnului care arde si zgomotul caracteristic tirajului in zilele geroase. Cu o istorie bogata si profunda de-a lungul timpului si cu o vasta utilitate, semineele isi pastreaza farmecul si rolul lor bine definit atat intr-o casa obisnuita, intr-o vila sau cabana, pensiune sau restaurant. Justificandu-si pe deplin pretul, semineele au patruns si in tara noastra la inceput in pensiuni sau restaurante, devenind treptat obiect de studiu pentru orice arhitect care face proiectul unei locuinte familiale sau turistice.

Seminee moderne

Stilul modern inseamna un decor simplu,geometric,fara ornamente…

Seminee clasice

Stilul clasic reprezinta o estetica care nu se demodeaza si se potriveste in orice interior.

 

Seminee rustice

Rustic inseamna istorie,traditie,apropierea de natura…

 

 

Seminee nemtesti

Modulele de instalare Spartherm (SIM) sunt seminee pre-fabricate moderne si compacte pe care le poti configura in functie de gustul tau .

Seminee norvegiene

Cand vorbim despre un produs nordic este vorba despre un produs care leaga trecutul si prezentul.

 

Seminee pe gaz

 Alegerea unui semineu pe gaz are nevoie de o abordare sistematica in functie de spatiul de locuit,dorintele si asteptarile dvs.

 

 

Seminee cu bioetanol

„O casa nu e Acasa decat daca este un loc unde gaseti hrana si foc pentru trup si minte”

B.Franklin

 

Seminee exclusiviste

Nu ati gasit inca Semineul de Vis?

Marime,forma,aspect-creeam impreuna propriul dvs concept…

 

Seminee metalice -suspendate

Futuriste ,pun accent mai mult pe design,  stilul industrial oferind posibilitatea adaptarii semineelor metalice,