SEMINEE DE VIS

Va asteptam sa ne vizitati in locatiile noastre din Bacau, Iasi, precum si in locatiile partenerilor nostri din tara. 

Despre noi

SEMINEE  DE  VIS inseamna cea mai buna calitate adusa in casele dumneavoastra!

Pentru aceasta am cautat doar ce este mai bun si impreuna cu partenerii nostri am creat un brand care timp de 15 ani a devenit simbolul calitatii si profesionalismului in domeniul semineelor.

Am inceput in 2003 cautand sa aducem in Romania cunostintele si experienta celor mai buni specialisti din lume in domeniul semineelor : nordicii si nemtii.

De atunci suntem onorati sa fim distribuitorul oficial in Romania a celor mai puternici producatori de focare de seminee si sobe din Europa: concernul  Spartherm GmbH (Germania)  din care fac parte: producatorul de focare pe gaz DRU (Olanda) , producatorul de seminee cu bioetanol Ebios Fire  si concernul Jotul (Norvegia)   care cuprinde si brandul  SCAN (Danemarca)

Activitatea noastra se concentreaza pe proiecte individuale, de la seminee clasice la cele moderne, de la proiecte simple in care incalzim un spatiu restrans la proiecte complexe in care aducem caldura in toata casa. Totul se bazeaza pe profesionalism, produse de cea mai inalta calitate si pasiune.

Bine ati venit la Seminee de vis!

Noi la ‘Seminee de vis’ suntem devotati ideii de a oferi, prin seminee, caldura in casele clientilor nostri. Vrem ca aceste case sa aiba un loc unde intreaga familie sa se stranga in jurul focului, vrem ca acest foc sa fie sigur, usor de intretinut si de folosit, iar acest foc sa fie cel mai atragator posibil, unic, pentru a da cu atat mai multa valoare casei clientilor nostri.

Pentru aceasta, noi, cei de la ‘Seminee de vis’ importam seminee pe lemn de la liderii europeni Spartherm (Germania), Jotul (Norvegia) si cosuri de fum Tona (Germania) pentru a avea cea mai mare si mai completa oferta de seminee, focare si sobe din Romania !

Va stam la dispozitie in intreaga tara pentru asistenta si pentru comenzi. Produsele Spartherm, Jotul si Tona – seminee si cosuri de fum, sunt cele mai calitative la nivel mondial la ora actuala si sunt produse la comanda dupa forma si dimensiunea pe care o doriti.

Va puteti inspira din oferta noastra generala de peste 200 de modele de focare si de seminee de sine statatoare.