Seminee moderne

Seminee moderne

Semineele moderne combina designul minimalist – contemporan cu tehnologia de ultima ora pentru a crea un ambient simplist si elegant pentru orice camin. Prin pasiunea cu care au fost facute, aceste creatii arhitecturale degaja o anumita caldura si completeaza o ambianta futurista.

Stilul modern inseamna un decor simplu,geometric,fara ornamente.

Tehnoogia si inovatiile de ultima ora ne permit sa conectam diferite dispozitive automatizate la seminee care pot controla procesul de ardere precum si deschiderea geamului cu ajutorul unei telecomenzi. De asemenea se pot conecta la dispozitive smart si pot fi actionate si programate de la distanta pentru a seta temperatura dorita sau model de functionare dorit.

Semineele moderne reprezinta sisteme de incalzire ideale pentru locuintele amenajate in stil contemporan .

Aceste seminee moderne sunt disponibile intr-o gama variata de forme si modele, care indeplinesc cele mai exigente criterii functionale si de estetica. Pot fi prevazute cu polite pentru obiecte decorative sau TV, dar si spatii utilitare pentru depozitarea lemnelor care se incadreaza perfect in decorul locuintei dumneavoastra.

Seminee de Vis pune la dispozitia clientilor sai o multitudine de modele de seminee moderne importate din tari cu traditie in Europa sau executate la comanda.

Afisez 1 - 32 din 73 de rezultate