Acesta este Jotul !

LUPTAND CU FRIGUL DIN 1853

Jøtul este unul dintre cei mai vechi producatori de sobe si seminee din lume. Bazandu-se pe mandra traditie norvegiana au combinat mestesugul cu arta combaterii  frigului de mai bine de 160 de ani. Acesta este  fundalul pentru pozitia Jøtul ca lider de piata si alegerea naturala pentru clientii exigenti din intreaga lume.

ATEMPORAL:

Este vorba despre un produs care leaga trecutul si prezentul. Un aspect modern si totusi unul care se distinge de tendintele de scurta durata. Designul atemporal face clientul sa se simta confortabil in ceea ce priveste  investitia pe viata  in acest produs.

NORVEGIAN:

Ca sobele si semineele Jøtul sunt produse in Norvegia este o marca de calitate in sine. Clima si geografia norvegiana inseamna lupta cu frigul, adesea intr-o izolare accentuata, ceea ce face parte din ADN-ul norvegienilor. Tara reprezinta ceva rece, crud si exotic, ceea ce credem ca este un mod de a exprima mostenirea Jøtul.

MESTESUG:

Jøtul se bazeaza pe traditiile mestesugului norvegian, imbinate cu design . Jøtul produce sobe si seminee intr-un mod corect, nu cel mai ieftin si intelege cu adevarat cum sa construiasca un produs de care va veti bucura si il veti pune in valoare mult timp.

Scroll to Top