Seminee prefabricate - o solutie practica si inspirata

Incalzire radianta sau prin convectie?

Specialisti din tari cu traditie au incercat sa gaseasca solutia optima care poate sa combine intr-un mod practic cele 2 modalitati de incalzire pentru a oferi corpului uman confortul termic dorit.

Imbracamintea care inconjoara focarul de semineu este un aspect foarte important atunci cand vorbim despre caldura si confort.

 

SEMINEE PREFABRICATE NEMTESTI

Modulele de instalare Spartherm (SIM) sunt seminee pre-fabricate moderne si compacte pe care le puteti configura in functie de gustul dvs .

Instalarea usoara a produselor  pre-fabricate poate fi realizata cu cheltuieli minime si in conditii de siguranta fara deranjul obisnuit facut la montajul unui semineu.

Descoperiti gama variata de optiuni pentru a va amenaja casa cu un semineu modern intr-o maniera confortabila si eleganta!

Semineu Jotul FS 74

SEMINEE PREFABRICATE NORDICE

Clima si geografia nordica inseamna lupta cu frigul, adesea intr-o izolare accentuata, ceea ce face parte din ADN-ul nordicilor.

Cand vorbim despre un produs nordic este vorba despre un produs care leaga trecutul si prezentul. Un aspect modern si totusi unul care se distinge de tendintele de scurta durata. Designul atemporal face clientul sa se simta confortabil in ceea ce priveste  investitia pe viata  in acest produs.

Scroll to Top