Sisteme personalizabile

Sisteme personalizabile

Focar semineu Al 14 LGH

  • Componentele interne sunt fabricate cu tehnologie de ultima generatie -masini CNC (2D laser,3D laser) iar sudurile sunt realizate cu roboti industriali MAG;

  • Usa focarului este realizata din otel special rezistent la temperaturi extrem de inalte;

  • Focarul este captusit cu samota patentata care asigura un aspect deosebit interiorului focarului cat si o temperatura ridicata pe tot timpul utilizarii;

  • Geamul este ceramic si rezista la temperaturi de peste 800 °C;

  • Baza focarului este prevazuta cu aductie de aer proaspat ;

  • Datorita arhitecturii focarului in fata geamului se formeaza o perdea de aer care mentine geamul curat timp indelungat;

  • Partea superioara a focaului este proiectata special pentru alimentare cu aer secundar ce permite arderea particulelor de gaze ,conducand la o crestere semnificativa a randamentului.

seminee de vis text 1

seminee de vis text 2

seminee de vis text 3

seminee de vis text 4

seminee de vis text 5

seminee de vis text 6

seminee de vis text 7

Gama Albero include 6 modele de focare, care difera ca putere de incalzire. Punctul comun al tuturor focarelor din aceasta gama ramane calitatea deosebita a produselor, atentia la detalii, performanta excelenta in ceea ce priveste functia de incalzire, eficienta si durabilitatea datorata materialelor atent selectionate.

Proces de ardere optimizat

Produsele din gama Albero respecta cu precizie stilul semnatura al brandului Hitze. Imbinarea armonioasa intre o eficienta si o functionalitate avantajoase si un design minimalist si impresionant pana in cele mai mici detalii, fac din produsele Hitze standarde ale calitatii. Arderea lemnului in mod economic se datoreaza solutiilor inovatoare, precum o insertie de beton ceramic cu rezistenta la temperaturi de pana la 1000° C, care concentreaza caldura, si deflectoare speciale, care cresc temperatura din interiorul camerei.


Forma hexagonala a camerei de ardere garanteaza o eficienta sporita – prin reducerea volumului semineului, temperatura este crescuta. In acest fel, se obtine usor caldura optima in casa, fara riscul supraincalzirii incaperilor.


Focarele pentru seminee Albero sunt proiectate si testate pentru a rezista in timp, fiind realizate cu otelul de inalta calitate pentru producerea corpului, usi etanse si durabile construite dintr-un profil cu rigiditate maximizata si sticla ceramica rezistenta la caldura, care este rezistenta la temperaturi de functionare de pana la 800°C.