Seminee moderne : simple,geometrice, fara ornamente...

Seminee de Vis pune la dispozitia clientilor sai o multitudine de modele de seminee moderne importate din tari cu traditie in Europa sau executate la comanda.

Indiferent de model , indiferent de regiune , sigur vom gasi o solutie care sa fie exact ceea ce v-ati dorit! Vom ajunge la dvs acasa sau vom trimite reprezentantii nostri zonali pentru a va crea un model unic.

Semineele moderne combina designul minimalist – contemporan cu tehnologia de ultima ora pentru a crea un ambient simplist si elegant pentru orice camin. Prin pasiunea cu care au fost facute, aceste creatii arhitecturale degaja o anumita caldura si completeaza o ambianta futurista.

Tehnoogia si inovatiile de ultima ora ne permit sa conectam diferite dispozitive automatizate la seminee care pot controla procesul de ardere precum si deschiderea geamului cu ajutorul unei telecomenzi. De asemenea se pot conecta la dispozitive smart si pot fi actionate si programate de la distanta pentru a seta temperatura dorita sau model de functionare dorit.

Trimiteti-ne ideile dvs si noi le vom pune in practica !

Scroll to Top