Contact

SC STELCOTECH SRL

Showroom BACAU:
Str.Arcadie Septilici nr 5

Showroom IASI:
Str.Crangului nr 9A, Miroslava

Pentru siguranta noastra si a clientilor nostri am descis ca in aceasta perioada sa inchidem showroom-urile noastre de prezentare.

In continuare vom face livrari in toata tara,furnizorii nostri din Germania, Danemarca ,Norvegia precum si din alte tari ne-au asigurat ca deocamdata productia lor continua in regim normal pana la noi reglementari .

Seminee de Vis , impreuna cu furnizorii nostri , va pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitatie si in cele mai bune conditii comerciale .

Pentru a beneficia de ele mai bune preturi la cele mai bune produse verificati PROMOTIILE

Pentru comenzi va stam la dispozitie la unul dintre telefoanele: 0756.163.444 ; 0753.483.990 ; 0748.683.466

Montajele pot fi asigurate de catre specialistii nostrii doar cand acest lucru se va putea face in conditii de maxima siguranta atat pentru noi cat si pentru clientii nostri.

In aceasta perioada vom cauta sa furnizam multe produse care pot fi montate cu usurinta chiar de catre beneficiari (vezi Seminee-soba Seminee nemtestiSeminee norvegieneSeminee cu bioetanol )

Reprezentante in orasele Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Tg. Mures, Brasov, Bistrita-Nasaud ,Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Piatra Neamt si Suceava.

    Sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

    Scroll to Top