Controlul interactiv al semineului prin smartphone sau tableta

Aveti nevoie de trei lucruri pentru o ardere confortabila a semineului: cantitatea potrivita de combustibil, temperatura optima in camera de ardere si nivelul corect de alimentare cu aer. Ceea ce suna destul de simplu. Cu toate acestea, in timpul unei arderi, necesarul de aer pentru ardere se schimba, operatorul trebuie sa fie atent la foc ,lasand confortul canapelei din fata semineului pentru a regla alimentarea cu aer cu ajutorul regulatorului de tiraj manual – fapt ce nu exclude si erori ale operatorului!

 

SPARTHERM este unul dintre cei mai importanti producatori de focare de  seminee moderne din Germania si Europa, iar acum a facut un salt cuantic. Expertii au dezvoltat un concept nou care revolutioneaza functionarea sobelor si a semineelor: modulul SEO, primul de acest fel. Acest concept se bazeaza pe controlul interactiv prin smartphone sau tableta. Semineul/soba este echipat cu noul sistem de control S-Thermatik Neo Aceasta echilibreaza si se potriveste perfect tuturor celor trei factori: combustibil, temperatura si alimentare cu aer – in timpul procesului de ardere. Aceasta inlocuieste control manual eliminand posibilitatea unei erori umane din partea operatorului.

 

  • Este inteligent: sistemul de control electronic livreaza toate datele in aplicatia smart

 

Un mic afisaj electronic situat in aproprierea semineului ne indica imediat ce semineul/soba functioneaza si ne atentioneaza atunci cand trebuie sa adaugate lemne. Controlul efectiv este efectuat de catre smartphone sau tableta si o aplicatie samrt. Aceasta aplicatie a fost conceputa special pentru aceasta noua linie de seminee/sobe Spartherm si poate fi operata intuitiv printr-un meniu simplu.

 

Asistentul electronic furnizeaza informatii despre puterea si starea de functionare, temperatura camerei si a semineului.

Iata ce este atat de grozav in acest sens: operatorul poate alege intre trei niveluri diferite de putere, iar sistemul ofera intotdeauna alimentarea si o temperatura optima. Toate acestea se traduc prin incalzire economica si nepoluanta – optimizand la maxim consumul de lemne si  reducand semnificativ nivelul particulelor fine evacuate pe cosul de fum

 

Totul din confortul canapelei tale !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *