Premiul Vesta Award in SUA pentru focarele Spartherm

Premiul Vesta Award in SUA pentru focarele de semineu Spartherm echipate cu geamuri de sticla SCHOTT ROBAX®

Juriul de experti au adus elogii pentru modelul de focar de semineu 3RL-100h-4S de la Spartherm si i-a acordat ravnitul Vesta Award la targul american HPBExpo. Elementele centrale de design au fost cele 3 panouri mari de sticla SCHOTT ROBAX® care permit o vedere completa a flacarilor din mai multe pozitii diferite.

Cu varianta 3RL-100h-4S, Spartherm poate oferi  un focar de semineu dedicat pietei americane. Prin dimensiunile lor impresionante, focarele de seminee permit utilizatorului sa experimenteze o panorama deosebita a focului.. „Focarul de semineu a fost construit si proiectat astfel incat sa fie autorizat pentru a fi plasat in fata peretilor chiar combustibili”, potrivit Markus Aumann, Export Sales Manager pentru Spartherm. Prin urmare, instalarea este foarte simpla si placerea unor flacari perfecte este garantata. Mecanica usor accesibila a geamurilor de semineu cu ajutorul mecanismului soft-close face realimentarea focarului cu lemne o placere. Spartherm foloseste doar materiale de cea mai inalta calitate si care garanteaza o investitie pe termen lung.

„Am dori sa felicitam Spartherm pentru premiul acordat si suntem fericiti ca am putut contribui la aceasta”, a declarat Isabel Eymael, Marketing Manager al SCHOTT ROBAX®. De fapt, varietatea de forme si dimensiuni ale panourilor de sticla inseamna ca nu exista restrictii pentru proiectantii de seminee. De la planeitatea minimalista, de la rotunjirea eleganta la geamuri cu forma unghiulara, practic orice este posibil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *